• Allganizer Professional Organizing, Frank Pieterse,opruimen
  • Allganizer Professional Organizing, opruimen
  • Allganizer Professional Organizing, opruimen

Persoonlijk

Hallo ik ben Frank Pieterse, de man achter Allganizer.

Sinds begin 2004 ben ik werkzaam als Professional Organizer en ambulant begeleider. Ik heb Allganizer opgericht toen ik besloot om mijn carrière definitief een andere wending te geven. De laatste jaren was ik werkzaam in de automatisering, daarvoor in het onderwijs en in de zorgsector.
Ik wilde iets gaan doen, waarbij ik écht iets voor een ander kan betekenen.
Ik heb me laten scholen tot Professional Organizer en ben begonnen!

Wat een goede beslissing is dat geweest!

Dagelijks geniet ik er van, om mensen te ondersteunen in veranderingsprocessen. Ik doe dit met zorg en aandacht. Mijn klanten hebben vaak een persoonsgebonden budget. In de loop van de jaren heb ik veel met mensen gewerkt met ADD, ADHD of ASS.

Voor Professional Organizing word ik over het algemeen door particulieren ingehuurd. De vragen lopen uiteen van kleine administratieve problemen tot complete (re-)organisaties van woningen. Soms doe ik een opdracht voor een bedrijf, waarbij de aandacht over het algemeen uitgaat naar individuele werknemers.

Ik kan goed luisteren en de kracht van mijn aanpak zit in praktische vaardigheden en oplossingen. Ik hoor vaak van klanten: 'Eindelijk iemand die iets komt doen!' Ik zoek altijd naar eenvoudige oplossingen, met bestaande materialen of middelen en probeer met mijn bedrijf duurzaam te ondernemen.

Gedurende de jaren is het accent van mijn werkzaamheden langzaam verschoven naar ambulante begeleiding. Veel van mijn cliënten hebben een autisme spectrum stoornis. Ik probeer ze te ondersteunen bij problemen waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. 

Wilt u referenties, dan breng ik u graag in contact met één van mijn klanten.

Ik kijk uit naar een persoonlijke ontmoeting!